Inloggen

Zo houdt u grip en inzicht op uw aansluitingen!

Wachtwoord vergeten? Klik hier!

De Prefab
Meterkast

  • Geen bouwaansluiting meer nodig

  • Teruglevering bij plaatsen panelen

  • Begeleiding tijdens het traject

Aanvragen

Waarom onze

Prefab Meterkast

Waarom zou u gebruik moeten maken van onze Prefab Meterkast?

Wij hebben een platform ontwikkeld waar zowel aannemers als particulieren gemakkelijk aanvragen kunnen doorgeven voor alle type projecten waar netwerkbeheerders bij betrokken zijn.

Hier zijn wij al ruim vier jaar mee bezig en hebben al vele aannemers en particulieren mogen helpen met het verzorgen van de nuts aanvragen. De aannemer of particulier geeft aan waar hij of zij wil bouwen en wanneer er moet worden ingevoerd; vervolgens regelt Direct Aansluiten de rest. Nu hebben wij onze diensten uitgebreid met het leveren van een Prefab Meterkast, door onszelf ontwikkeld.

Dit hebben wij gedaan omdat aannemers steeds meer problemen ervaren doordat de nuts voorzieningen te laat worden ingevoerd. Dit komt mede omdat de woningen steeds sneller worden gebouwd, maar de netwerkbeheerders nog steeds veel tijd nodig zijn om een aanvraag te kunnen voorbereiden en realiseren. Wij verzorgen daarom de aanvraag graag voor u, aangezien wij de aanvraag zo snel als mogelijk is kunnen verzorgen zonder enige tijdsverlies van onze kant. Dit is natuurlijk nog geen oplossing voor het daadwerkelijke probleem. Wij zijn dus op zoek gegaan naar een oplossing die er voor zorgt dat de aansluiting tijdig in de woning zit, zodat bij de oplevering ook echt alles gereed is. Hiervoor hebben wij onze Prefab Meterkast ontwikkeld.

Deze wordt direct geplaatst, wanneer de begane grond vloer gereed is, en meteen aangesloten op het net. Hoe dit precies werkt, kunt u lezen op onze pagina hoe werkt het . Hierdoor heb je in het beginstadium van de bouw al gebruik maken van een definitieve aansluiting. Dit levert natuurlijk vele voordelen op, hierover lees je meer op onze voordelen pagina.

Onze klanten100% van onze klanten beveelt ons aan!

Veel gestelde vragen

Kan ik de Prefab Meterkast gebruikten als bouwstroom?

Ja, de Prefab Meterkast kun je ook gebruiken als bouwstroom. Hiervoor geldt wel een zwaardere capaciteit (3x35A), deze kan later altijd gewijzigd worden naar de gebruikelijke capaciteit van 3x25A.

Wat kost een prefab meterkast?

Een prefab meterkast kost € 799,- (exclusief BTW).

Wat is de afmeting van een prefab meterkast?

De afmeting van een prefab meterkast is doorgaans 2440 mm (lengte) x 866 mm (breedte) x 410 mm (diepte).

Voldoet de Prefab Meterkast aan de NTA eisen?

Ja, de Prefab Meterkast voldoet aan de NTA eisen van de Nederlands Technische Afspraak (NTA) 8769.

Hoe lang duurt het aansluiten van een Prefab Meterkast?

Het aansluiten van een Prefab Meterkast zelf kan meestal binnen één werkdag. De aanvraag voor de nutsaansluiting moet echter wel ruim 26 weken worden aangevraagd voordat de Prefab Meterkast kan worden aangesloten op het net.

Blijft de Prefab Meterkast staan na oplevering van de woning?

Ja, de Prefab Meterkast blijft grotendeels staan na oplevering van de woning. Enkel de deur wordt bij oplevering verwijderd, zodat deze hergebruikt kan worden. De deur wordt dus in bruikleen gegeven.

Wordt de Prefab Meterkast geplaatst tijdens de ruwbouw fase?

Ja, tijdens de ruwbouw fase wordt de Prefab Meterkast geplaatst. Wanneer de begane grond vloer gereed is, kan deze worden geplaatst en verankerd op de vloer. Ook kan de meterkast op hoogte worden gesteld, zodat deze de juist hoogte heeft voor de cementdekvloer.

Kan ik direct een Prefab Meterkast bestellen?

Ja, via onze website kunt u direct een Prefab Meterkast bestellen. Klik op deze link aansluiting aanvragen om direct een aanvraag te doen, wij zullen dan binnen 2 uur contact met u opnemen. 

Aanvragen